Har du en brukt katalysator, og du vet ikke hva du skal gjøre? Vårt firma Katalysator Retur AS er ledende på markedet for katalysatorkjøp. Kun hos oss kan du selge din gamle katalysator med gevinst. Husk at resirkulering av katalysatorer er lønnsom både av økonomiske og miljømessige årsaker. Hvis du, som oss, bryr deg om miljøet og økologien, inviterer vi deg til å besøke oss. Få profesjonell hjelp og velfungerende løsninger.

Hvis katalysatoren har sluttet å utføre sin funksjon, har blitt ubrukelig og du vil erstatte den med en ny, er det verdt å vurdere salg.

Hvordan vet du når katalysatoren er utslitt?

En utslitt katalysator øker eksosgassens strømningsmotstand, fordi den tetter seg. I stor grad begynner vi å kjenne et fall i bilens kraft, samt høyere drivstofforbruk og overoppheting av katalysatoren. Dessuten, hvis vi hører økt støy, kan det bety at katalysatoren er mekanisk skadet, dvs. dens indre er sprukket. Også under den periodiske service kan du finne ut at katalysatoren din må byttes ut. Hvis en mekaniker anbefaler å bytte ut den utslitte katalysatoren, må du ikke kaste enheten. Be om retur av den gamle og finn en troverdig kjøper av katalysatoren. Som av et resultat av dette kan du tjene penger til å kjøpe en ny enhet.

Hvorfor er det verdt å selge katalysatoren til oppkjøpsstedet til Katalysator Retur AS?

Hvis du leter etter miljøvennlige løsninger og lurer på hva du kan gjøre for det nære miljøet, gå til våre oppkjøpsted av katalysatorer og lever den brukte enheten. Vi tilbyr profesjonell service på hver trinn og profesjonell samtale med hver kunde. Vi tilbyr den beste kvalitet på tjenestene og de beste prisene på markedet. Miljøvennlig og økonomisk. Vårt firma består av spesialiserte fagfolk som har mange års erfaring i resirkulering av katalysatorer. Vi bruker trygge og moderne teknologier.

Innkjøpspriser på brukte katalysatorer

Takket være innholdet av dyrebare og dyre metaller kan den brukte bilens katalysator leveres på oppkjøpstedet. Vi er det eneste selskapet som behandler katalysatorer i Norge. Hva er det som gjør at vi skiller oss ut? Først og fremst kan du stole på en profesjonell verdisettelse hos oss. Vi verdisetter hver brukte enhet nøye og pålitelig. Katalysatoren er laget av en keramisk eller metallmonolit. Interiøret er laget av verdifulle metaller som palladium, platina og rodium, som brukes i enheten som katalytiske stoffer. Sluttprisen for den brukte katalysatoren bestemmes av verdien av disse kjemiske komponenter.

Katalysator Retur AS er en troverdig oppkjøper av katalysatorer

Vil du levere den brukte katalysatoren din i trygge hender? Forventer du profesjonell service? Som et selskap med lang erfaring har vi tillatelser til å drive denne type handel. Vi bruker miljøvennlige og profesjonelle maskiner daglig. Kun hos oss kan du få en individuell priskalkulering. Vi er det eneste selskapet som tilbyr priser fra 2000 kr per stk.! Vi opererer uten mellomledd, vi er de eneste mottakere som leverer katalysatorer rett til raffineriet! Sjekk tilbudet vårt og lever den brukte katalysatoren til de trofaste og profesjonelle fagfolk.