Hvis du har en brukt katalysator, holdbarheten langt over, og den oppfyller ikke sin rolle, ikke kast den i søpla. Kom til vårt katalysator oppkjøpskontor Katalysator Retur AS. Kun  hos oss får du en profesjonell verdivurdering og det beste tilbudet på markedet. Vi opererer uten mellomledd – vi er det eneste selskapet som leverer katalysatorer rett til raffineriet!

hvor selger katalysatoren?

Hvert nytt kjøretøy er utstyrt med en katalysator. De er enhetene som er nødvendige i hver bil, men etter noe tid slites de ut og mange kaster de bare for skrap. Den gode nyheten er at selv katalysatorer som ikke lenger oppfyller sin rolle, kan man selge og tjene på.

Hva er prisen på katalysatoren avhengig av?

Katalysatorprisene varierer, og det er mange avvik mellom de. Hovedfaktorene som påvirker katalysatorprisene er m.in modell,  merke eller år der katalysatoren ble installert. Innholdet av verdifulle edle metaller i katalysatorer kan også variere. Derfor er beløpet du kan tjene på katalysatorer avhengig av innholdet av metallet og svingende prisene på disse elementene.

Hva er de dyreste katalysatorene laget av?

Katalysatorpriser bestemmes av edle metallinnholdet som: palladium, rodium, platina, samt  valutakursen på euro og dollar. Derfor kan to katalysatorer med samme utseende være forskjellige innvendig i forhold til mengden av metaller og derfor – også i pris. Hos oss kan du alltid stole på et presist resultat av måling av innholdet av dyrebare elementer i din katalysator. Vi har et profesjonelt laboratorium, utstyrt med nyeste generasjons spektrometre.  Besøk vårt oppkjøpskontor Katalysator Retur AS og selg katalysatoren uten provisjon til meglere og lange ventetider på henting og risiko for fallende priser. Hver katalysator er priset individuelt – i henhold til markeringen, hos oss er det ikke rom for tilfeldige priser. Kom til oss og bli kjent med den spesifikke verdien av denne brukte modellen.

Hvor kan man selge katalysatoren?

Se alltid etter et kjent oppkjøpssted som har de nødvendige sertifikatene, profesjonelle tekniske fasiliteter og måleutstyr. Katalysator Retur AS har alle disse egenskaper, vi er et effektivt og kjent katalysator resirkuleringsselskap. Før man velger riktig oppkjøpssted, er det verdt å sondere markedet og se etter det beste tilbudet på markedet. Vi er de eneste som kjøper katalysatorer over hele Norge, vi er en pålitelig og prisverdig partner.  Ved å selge oss din katalysator, kan du være sikker på at den har havnet hos solide fagfolk. Sjekk det ut selv og fortell vennene dine om oss.