Bil katalysator innholdet er rik på edle metaller. Den mest verdifulle av dem er rhodium, palladium og platina. De er et av de mest sjeldne elementene i naturen. Det er innholdet av de edle metaller i enheten, som er grunnen for den høye prisen på katalysatorene. Kostnaden av en ny katalysator kan være ganske overraskende, så den rimeligste løsningen vil være å resirkulere den brukte katalysatoren ved å selge den til oppkjøperen Katalysator Return AS. Kun hos oss vil du selge katalysatoren med fortjeneste, som du kan bruke til å kjøpe en ny enhet.

Verdifullt innhold av katalysator

Det er verdt å vite at en katalysator konverter, som er et spesialisert navn for en katalysator, er et element som renser bilens eksosgasser som produseres av motoren. Under drift, produserer kraftenheter en betydelig mengde gasser som er skadelige for miljøet. Hovedfunksjonen til katalysatoren er å rense eksosgassene som produseres av motoren i en personbil eller lastebil for skadelige kjemikalier. De farligste av dem er:

  • nitrogenoksider (NOx);
  • hydrokarboner (CxHy)
  • karbonmonoksid (CO)

 

Hva består en bilkatalysator av?

Katalysatoren består av en kjerne (metall / keramisk monolitt), tre lag (aktivt, mellomliggende, tetning – termisk isolasjon) og en boks (rustfast stål). Katalysatorkjernen består av kanaler som kan komme i forskjellige former (de kan være trekantede, firkantede eller rektangulære). Ifølge mange ligner tverrsnittet av den kjemiske reaktoren en honning kake.

Oppkjøp av katalysatorer hos Katalysator Return AS

Alle kunder er hjertelig velkommen til å komme med katalysatorer til vårt hovedkontor. Etter gjennomgang av katalysatorene og klargjøring for kjøp og verifisering, kan vi tilby de beste prisene. Kan du ikke komme til laboratoriet vårt? Det er ikke et problem. Kan du ikke komme til laboratoriet, kontakt oss og våre spesialister kommer til deg. Takket være våre effektive bærbare enheter kan vi foreta korrekte målinger og analyser på et sted, som passer for deg.

Oppkjøp av katalysatorer – effektivt, til tiden, de beste prisene

Vi garanterer at hvis du bruker våre tjenester en gang, vil du bli vår kunde lenge. Vi er overbevist over at den høye kvaliteten på tjenestene våre og den problemfrie kundeservicen skaper langsiktige relasjoner. Og disse er de viktige for oss. Vi kjøper keramikk- og metallkatalysatorer. Både i stykker og i kilo – monolitt. Kjære kunder! Ikke glem at når du selger en katalysator til oss, vil du få de beste prisene på markedet, og samarbeidsvilkårene vi tilbyr er noen av de beste som finnes.

Hvorfor velge oppkjøper Katalysator Return AS?

Vårt arbeid er en lidenskap, men også et oppdrag – vi ønsker å arbeide mot beskyttelsen av miljøet og bidra til å redusere forurensninger som slippes ut i atmosfæren. Vi kjennetegnes ved pro-økologiske aktiviteter. Resirkulering av katalysatorer er gunstig for det naturlige miljøet. Som et resultat av deres avlevering oppnås gjenvinning av verdifulle edle metaller.

Vi har lang erfaring med oppkjøp av katalysatorer, og grunnet blant annet vår sterke posisjon i markedet, profesjonelle laboratorium fasiliteter og høy kvalitet av tjenester, kan vi tilby de beste prisene og samarbeidsvilkårene. Sjekk tilbudet vårt og bli en fast kunde hos Katalysator Return AS, oppkjøper av katalysatorer.