Hvis du skal selge en brukt katalysator, besøk den største katalysator oppkjøper i Norge, Katalysator Retur AS. Du kan ordne salg av katalysatorer på vårt hovedkontor, men vi kan også komme til deg på avtalt plass, og gjennomføre nødvendige målinger og analyser på stedet. Vi tilbyr stasjonær og mobile salg. Bare ta kontakt med våre spesialister, og vi vil møte dine behov.

Med Katalysator Retur AS kan du regne med at du gjør et trygt og lovlig salg. Vi opererer i henhold til de aller høyeste standarder, og vi har alle de nødvendige sertifikater og tillatelser knyttet til innsamling, lagring og gjenvinning av avfall. Hver transaksjon med våre kunder fullføres med at all dokumentasjon som er innhentet som et resultat av analysen, sendes til kunden. Vi betaler alltid samme dag som levering av katalysatorer. Vi er en pålitelig og velprøvd forretningspartner.

Oppkjøp av katalysatorer

Hver dag kjøper vi katalysatorer, mange kunder og bedrifter stoler på oss. Vi fokuserer alltid på et lovlig, trygt og oversiktlig salg. Vi verdsetter vårt samarbeid med hver enkelt kunde. Grunnet dette, har vi en rik og lang erfaring i bransjen. Vi er glade for å dele vår kunnskap og støtte dere på hvert trinn av transaksjonen.

Katalysator pris

Hvis du skal bytte din katalysator, dra nytte av våre konkurransedyktige tilbud! Ikke lever din enhet til skraphandleren, kontakt våre spesialister-du kan tjene penger på dette. Vi garanterer de beste prisene i landet. Vi hopper over mellomledd, derfor, hver gang du bruker våre tjenester har du en garanti for den beste prisen på markedet!

Vi evaluerer hver transaksjon individuelt fordi prisene på bilkatalysatorer endres hver dag. Vi beregner alltid pris nøyaktig og det er til fordel for våre kunder. Det er grunnen til at det alltid er verdt å spørre om muligheten for en individuell vurdering. Det er det som lønner seg mest. Priser for katalysatorer er forskjellige, og det er ofte en betydelig forskjell mellom dem.

Priser for katalysatorer er spesielt avhengig av modell, merke og år som katalysator ble installert. Innholdet av verdifulle edle metaller i katalysatoren, og prisen på vekslingskurs av disse elementene er svært viktig. De mest verdifulle er rhodium, platina og palladium. Alt dette utgjør beløpet du kan tjene på katalysatoren.

Jeg vil selge en katalysator

Har du en utslitt og defekt katalysator? Ønsker du å selge en defekt enhet og tjene gode penger på det? Det enkle svaret og beste løsning for deg er Katalysator Retur AS! Vi kjennetegnes ved pålitelige og rettferdige samarbeidsvilkår. Kunden er viktigst for oss. Vi tilbyr profesjonelle tekniske råd. Vi er eksperter i vårt arbeid.  Du vil sikkert være helt fornøyd med samarbeidet med oss, og bestemme deg for flere salg.