Miljøhensyn og dermed resirkulering av katalysatorer er en prioritet for oss. Hver dag gjør vi vårt ytterste for å ta vare på natur og miljø. Har du en brukt katalysator? Ikke kast den for skrot. Kom til vårt oppkjøpsted, selg enheten med gevinst og bidra til miljøet samtidig. Resirkulering av katalysatorer reduserer ikke utelukkende avfall mengden, men også nyproduserte delene. Noe som også er viktig for det naturlige miljøet. Ellers, gjenbruk av katalysatorer gjør det mulig å redusere utslipp av miljøskadelige stoffer, som nitrogenoksider, hydrokarboner og karbonmonoksid.

Miljøvennlig katalysatoroppkjøper

Resirkulering av katalysatorer er en krevende og ganske vanskelig oppgave. Det krever spesialkunnskap, erfaring og profesjonelt utstyr. Den mest effektive resirkuleringen av katalysatorer skjer i butikker som har laboratorier spesialdesignet for dette formålet. Et slikt oppkjøpsted av katalysatorer er Katalysator Retur AS, hvor vi i tillegg til et profesjonelt laboratorium har moderne apparater som spektrometre. Takket være disse sikrer vi effektiv og sikker resirkulering. Med denne tilnærmingen går de edle metallene tilbake til miljøet og kan brukes i produksjonen av en ny katalysator.

Miljøvern er vår prioritet. Derfor, mener vi at katalysatorer må resirkuleres. For det første, bruk av katalysatorer reduserer utslippet av miljøskadelige stoffer som nitrogenoksider, hydrokarboner og karbonmonoksid. For det andre, er resirkulering en mye mer miljøvennlig og sosialt foretrukket form for å skaffe materiale, enn den tradisjonelle, som gruvedrift eller prosessering. Disse krever betydelig energi forbruk.

Resirkulering av katalysatorer og miljø

Eksossystemet til alle biler er utstyrt med en keramisk eller metallkatalysator. Bruk av den har en gunstig effekt på det naturlige miljøet, det samme gjør resirkulering av katalysatorer. Utvinning og tradisjonell behandling av slike edle materialer som platina, palladium og rhodium svært kostbart, komplisert og innebærer utslipp av en rekke forurensninger til atmosfæren. Gjenvinningsprosessen gir mulighet for en betydelig reduksjon av miljøfarer og for å minimere mengden skadelig avfall. Utvinning av edle metaller er lønnsomt, ikke bare for å beskytte miljøet, men også av økonomiske grunner. Det er fordi at pengene fra salget kan dekke en betydelig del av kjøpet av et nytt element.

Katalysator Retur AS tilbyr de beste katalysatorprisene på hele markedet. Vi er et velprøvd og pålitelig selskap, som driver med kjøp av katalysatorer i Norge. Vi forenkler alle prosedyrer og kundene setter pris på vår profesjonelle tilnærming til hver transaksjon. Katalysatorene prises individuelt. Og verdsettelsen innledes med en grundig analyse av enheten. Hver kunde mottar all de dokumentasjon innhentet unner analysen i tillegg til vurderingen.