Katalysator Retur kan betrakte det siste året som vellykket. Selskapet utvidet stadig nettverket av forretningspartnere og medarbeidere. Mengden katalysatorer som ble samlet inn, behandlet og resirkulert var 150 tonn. Dette imponerende tallet kommer blant annet fra plasseringen av selskapet på markedet. Vi er en av de ledende på markedet på kjøp av katalysatorer. Vi er det eneste selskapet i Norge som kjøper opp katalysatorer.

Katalysator Retur AS

Antall demonteringsstasjoner som samarbeider med selskapet øker stadig. Et tegn som viser at Katalysator Retur AS, katalysator oppkjøper er et pålitelig selskap. I 2021 behandlet selskapet 150 tonn bilkatalysatorer. Hvorav ca 50 tonn keramikk, 49,5 kg platina, 48 kg palladium og 21 kg rhodium ble gjenvunnet.

Katalysator Retur AS – en pålitelig oppkjøper av katalysatorer i Norge

Selskapets plassering på markedet og antall katalysatorer som har blitt behandlet, er et resultat av bl.a.  eget Katalysator Retur faglaboratorium, hvor det utføres fagmålinger. Det er den mest moderne teknologien og sertifiserte spektrometre, som er brukt i laboratoriet, garanterer en rettferdig, pålitelig og gunstig verdivurdering for kundene. Profesjonelle enheter tillater måling og nøyaktig analyse av mengder av edle metaller i materialet. Profesjonelt utstyr, Olimpus-spektrometre, betjenes av kvalifiserte spesialister, som har teknisk kunnskap og lang erfaring. For å møte kundenes forventninger tilbyr laboratoriet stasjonære og mobile (bærbare) spektrometr. Dersom kunden ønsker det, vil selskapets representant kjøre til anvist sted for å foreta riktige målinger og analyser av bilkatalysatorer.

Katalysar Retur AS er den eneste katalysator oppkjøper selskap i Norge. Selskapet er i stadig utvikling, forbedrer sitt forretningstilbud og fokuserer på samarbeidet med nye forretningspartnere. Vi opererer uten noen mellomledd, som igjen betyr at vi er i stand til å tilby kundene den beste pris på markedet. Alt dette gjør at Katalysator Retur AS har et godt omdømme både blant entreprenører og kunder.

Måling og verdivurdering av katalysator innholdet

Hvordan prises katalysatorer? Først blir innholdet av edelmetaller i enheten målt. Dette gjelder bl.a. palladium, rhodium og platina. Man må også ta i betraktning dagens euro- og dollar kurs. Hver katalysator prises separat, hver kunde kan regne med skreddersydd service. Etter å ha kontrollert serienummeret i bil katalysatoren, blir edelmetall-innhold målt. Spektrometre av høy klasse indikerer den nøyaktige mengden av edle metaller i monolitten. Katalysatorens tekniske tilstand og dens slitasje er også viktig. Etter en detaljert analyse mottar kunden all innhentet data, dokumentasjon og en katalysatorvurdering. Hele kjøps- og salgsprosedyren er transparent og oversiktlig for kundene. Kunden bestemmer selv over finansieringstype – bankoverføring eller kontant.

Katalysator Retur AS er et fullt lovlig selskap og har alle nødvendige autorisasjoner, sertifikater og tillatelser for å kunne drive sin virksomhet. Hver kunde har rett til innsyn i disse dokumentene. Vi er en pålitelig og rettferdig oppkjøper av katalysatorer på norsk jord.

Det var absolutt et godt år for Katalysator Retur AS og alt tyder på at 2022 vil bli like vellykket. Velkommen til samarbeid og kontakt med Katalysator Retur AS.